M

Varmt välkommen till oss med ditt nästa projekt!

Mediagården fortsätter som tidigare men med fullt fokus på det vi är bäst på – att skapa kreativa och smarta lösningar för företag och varumärkesägare inom retail, inredning, utställningar, event och mässor, av miljövänliga material som X-board, Re-board och Palboard samt andra ”cirkulära” material.

Papperstryckeriet och vinylverkstad kommer att knoppas av och drivas vidare i ny regi med ny ägare. Roland ”Rulle” Ryberg, som har jobbat på Mediagården i många år och tidigare drivit egna tryckerier, tar över de delarna av verksamheten från och med 20 juli. Verksamheten byter då namn till Höganäs Tryck- & Vinylverkstad, men kommer att vara kvar i Mediagårdens lokaler tillsvidare.

För dig som kund blir det ingen större skillnad. Vi kommer även i fortsättningen ge dig bästa tänkbara service och vara din partner när det kommer till miljövänliga produkter för butik, utställning och event. 

Varmt välkommen till oss med ditt nästa projekt!