M

Mässa / Event

Vi skapar säljande och interaktiva miljöer som väcker intresse och engagemang. Genom kreativa lösningar kan vi öka synligheten och höja effekten av er mässa, event eller konferens.

Varje produktion tar sin början i en idé, en ide som vi tillsammans med er förverkligar och arbetar igenom till en slutprodukt som skapar “woweffekt”. Studion förverkligar idén och gör en 3D-rendering så att ni får se hur det slutliga resultatet kommer att bli.

Eftersom vi har allt i huset så tar vi ett helhetsansvar från skiss och idéstadie till produktion och färdig produkt. I vår produktion ser vi lösningarna och konstruerar efter era behov och önskemål.

Det mesta konstrueras på ett sådant sätt så att de kan packas platt. Det kan enkelt och snabbt monteras på plats utan större ansträngningar och en massa personal.

När produktionen är klar så kan vi självklart även ombesörja montage om så önskas. Här har vi ett väl inarbetat samarbete med Progressive Marketing som bygger och fixar så att er personal kan komma utvilade till mässan. Efter eventet kan de även riva och ta hand om allt omså önskas.

Vi har byggt mässor, utställningar och events för både stora och små varumärken, men framförallt för fantastiska tillställningar. Allt från enstaka montrar till kompletta mässor med 100-talsmontrar.

Kontakta oss gärna när ni ska ställa ut eller skapa ett event nästa gång

En spektakulär portal

En spektakulär portal

I samarbete med Skånska Byggvaror har vi tagit fram en portal i Reboard. Re-board premium är skivor av 100% återvinningsbar wellpapp med en slät yta för optimalt tryck.