top of page

Vårt dagliga arbete med miljö & kvalitet.

1674247617758_edited.png

VÅRA MILJÖSNÄLLA MATERIAL

Lätta, starka & 100% återvinningsbara.

Vi använder i möjligaste mån miljösnälla material i vår produktion. En favorit hos oss är skivor i 100% papper från Reboard Technology. Skivorna är FSC-certifierade och CFC-fria och finns i olika tjocklekar och finish. Vi använder det till allt, butiksmaterial, inredningar, mässor och utställningar.

RE-BOARD

Premium - standard.

Tvåfärgad skiva, naturfärgad kärna med vit ytfinish. Tillgängligt i tjocklek 10 och 16 mm.  ​ 

RE-BOARD

Premium - black.

Helsvart skiva, svart kärna med svart ytfinish. Tillgängligt i tjocklek 16 mm.

RE-BOARD

Premium - brown.

Naturfärgad kärna med oblekt ytfinish. Tillgängligt i tjocklek 10 och 16 mm.

RE-BOARD

Premium - white.

Helvit skiva, vit kärna med vit ytfinish. Tillgängligt i tjocklek 16 mm.

Vår verkstad är ISO-certifierad.

Mediagården Grafisk Produktion AB - ISO 9001
Mediagården Grafisk Produktion AB, ISO 14001

Vi är ISO-certifierade för vårt arbete med kvalitet och miljö. Som kund hos oss kan en del av vårt arbete märkas tydligt och direkt, medan annat inte märks alls, trots dess positiva inverkan på kvalitet och miljö. Här kan du läsa mer om vårt miljöarbete och hur det kan påverka dig och ditt projekt.

Mediagården Grafisk Produktion AB, ISO 14001
Mediagården Grafisk Produktion AB, ISO 9001

Vi ber dig tänka om

Du får bygga själv

När vi ifrågasätter gör vi det av en god anledning. En display med lång livslängd och lite produktionsspill kan ofta uppnås med små justeringar. Det är även snällare mot plånboken och miljön. Spillmaterial lagras i vårt ”spillotek” och används till tester och prototyper.

Vi jobbar för att effektivisera våra transporter. Det innebär till exempel att allt som går packas och skickas i platta paket. Vid behov skickas även instruktioner för just din enhet monteras. Vi är experter på lösningar som byggs snabbt och enkelt - oftast utan verktyg.

Vi säger nej till projekt

Inte för att vi vill, men för att vi borde.

Vi har valt att producera i hållbara material, främst i pappers-komposit som är vår expertis. Vi tackar nej till de projekt som inte passar våra material, maskinpark eller hållbarhetsarbetet.

Bakom kulisserna

Stränga miljömål, fossilreducerande fordons-flotta, Svanenmärkta städprodukter, mätning av avfall, höga krav på samarbetspartners och leverantörer. I vår grafiska verkstad händer mycket som inte alltid märks av.

bottom of page