Vårt miljö & kvalitetsarbete.

Sedan start har arbetet med kvalitet och miljö varit en viktig del av vår kreativa verkstad.  Extra stolta blir vi såklart då att kunna visa detta i två certifieringar enligt ISO -Standard. Som kund hos oss kan en del beslut och processer märkas tydligt, andra inte alls. Här kan du läsa mer om hur det påverkar dig.

Vi tackar nej till ditt projekt.

I nte för att vi vill, men för att vi borde. Vi har valt att producera i hållbara material, främst i pappers-komposit som är vår expertis. Att komplettera med andra material är inga konstigheter, så länge de är hållbara. Projekt som inte passar vår produktion tackar vi nej till.  

Vi ber dig tänka om.

Blir hyllan för svag för det? Kan vi minska med 1 cm? Ska vi göra skylten utbytbar? När vi ifrågasätter, ber dig omprioritera eller föreslår en ändring så gör vi det av god anledning. En display som är stabil, som ger lite produktionsspill och som enkelt kan uppdateras är ofta viktigare än den extra centimetern. Det är även snällare mot plånboken och miljön. Spillmaterial används till tester och prototyper i vår studio.  

Vi ber dig bygga själv.

Vi arbetar på att effektivisera transporter. Det innebär att allt som kan skickas som platta paket gör det. Om det behövs finner du monteringsanvisning i lådan på just din enhet. Vi har blivit experter på att göra konstruktioner som byggs och demonteras lätt. Oftast behöver du inte använda skruvar, eller andra tillbehör. 

Bakom kulisserna.

Fossilfri fordons-flotta, Svanenmärkta städprodukter, mätning av avfall, höga krav på samarbetspartners och leverantörer. I vår grafiska verkstad händer mycket som inte alltid märks av. Vill du veta mer om vårt systematiska arbete med kvalitet och miljö är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.  

Med eller utan tryck,
prisvärda enheter för butik och event.
Letar du efter färdiga produkter som kan beställas med eller utan tryck? 
I våra kataloger hittar du prisvärda produktställ,  smarta presentations-möbler och fräck inredning för butik och mässor.

Utforska kataloger